Huoltopuhelin 0400 662 020

Kemiallisen WC:n huolletaan kätevästi imuautolla. Samalla hoituu myös tilan pesu. Tilaa huolto sähköpostilla asiakaspalvelu@ykkosvessat.fi tai numerostamme 0400 662 020.

Kemiallisen WC:n hoito-ohje

Pidä työmaa-WC siistinä pesemällä se säännöllisesti normaaleilla kotipesuaineilla. Näin kaikkien osapuolten on mukava käyttää vessaa.

Työmaa-WC:n säiliöön lisätään istuma-aukon kautta vettä sen verran, että kiinteäjäte jää veden peittoon. Kiinteää ainesta kannattaa tasoittaa veden alle, jolloin muodostuu vesilukko ja hajuhaittoja ei pääse syntymään.

Lisää säiliöön noin kahden viikon välein saniteettikemiaa. Aloituksessa kemiaa on lisätty, joten seuraava lisäys tulee tehdä kahden viikon kuluttua toimituksesta. Saniteettikemia tappaa hajua aiheuttavat bakteerit. Annosteluohje on purkin kyljessä. Saniteettinesteen voit tilata meiltä tai ostaa sitä rautakaupasta tai tavaratalosta.

Ykkösvessojen kemian annosteluohje (10 % nesteen määrästä):

Nestepinta Lisättävä kemia
25 litraa 2,5 dl
50 litraa 5 dl
75 litraa 7,5 dl
100 litraa 1 litra
125 litraa 1,25 litraa
150 litraa 1,5 litraa
175 litraa 1,75 litraa

Kun säiliö on mielestäsi täynnä, voit tilata tyhjennysauton numerosta 0400 662020.

Talvihoito

Kemiallista käymälää voi käyttää talvella normaaliin tapaan. Pakkanen ei aiheuta sille vahinkoa. Pakkaskaudella tulee huolehtia WC:n jalasten alle lautoja tai FIN-kuormalava. EUR-lava on liian kapea käymälän alle.

Pääkaupunkiseudulla onnistuu myös jäätyneen käymälän huolto. Käytössämme on sulattamiseen soveltuvat kuumapainepesurit. Muilla paikkakunnilla suosittelemme lisäämään 25 kg merisuolaa säiliöön 1.11. lähtien aina 31.3. asti. Suolaa tulee lisätä mikäli huoltoneste alkaa jäätyä. Sekoitussuhteen tulee olla noin 30 %. Säiliön vetoisuus on noin 200 litraa. Merisuolaa saa edullisesti paikallisesta Agrimarketista. Saniteettinestettä tulee lisätä merisuolaa käytettäessä samaan tapaan kuin kesäkäytössä.

Talvikäytön mukavuuden lisääminen

Talvella käymälässä voi käyttää lämmittimiä käyttömukavuuden lisäämiseksi. Voit laittaa esimerkiksi auton sisätilan lämmittimen tai pienen rakennuslämmittimen sisään vessan. Lämmitystä kannattaa ohjata ajastimella, jotta lämmitin ei unohdu päälle yöksi. Voit sulkea myös ylätuuletusaukot vanerilla lämmityksen tehostamiseksi. Istuinalustaksi voit hankkia lämpimän ja kannellisen styrox-istuimen.

Toimitukset

Toimitukset tapahtumiin sopimuksen mukaan.

Toimitus työmaille jopa seuraavaksi päiväksi. Yleensä on hyvä varautua kahteen tai kolmeen päivään.

Kysy lisää, vastaamme mielellämme kysymyksiisi!

Ota-yhteytta_kuva

Yhteystiedot

Yhteystiedot
Ykkösvessat Oy
Puh. 0400 662 020
asiakaspalvelu@ykkosvessat.fi
www.ykkosvessat.fi