WC-vuokraus tapahtumajärjestäjille

Tapahtuman järjestäminen on taitolaji. Hyvien esiintyjien järjestäminen ei riitä. On huolehdittava myös muista tärkeistä asioista, kuten toimivasta wc-huollosta. Ennen tapahtumaa tulee selvittää käymälätilojen riittävyys, niiden asettelu sekä huoltokertojen määrä. Riittävyyden arvioinnissa apua saa paikalliselta terveystarkastajalta tai ottamalla yhteyttä Ykkösvessoihin.

Miten WC-tilat tulisi sijoitella?

WC-tilojen asettelua mietittäessä tulee ottaa huomioon kävijöiden mahdollinen asettautuminen tapahtuma-alueella. Vessojen tulisi sijaita ympäri tapahtuma-aluetta lähellä käyttäjää. Jos tapahtuma-alue on pieni, kaikki vessat kannattaa sijoittaa yhteen paikkaan. Huomioi, että WC-tiloja tulee myös huoltaa tapahtuman aikana. Huollon mitoittamisessa ja järjestämisessä voit kääntyä Ykkösvessojen puoleen.

Varmista kävijöillesi onnistunut tapahtumaelämys

Käymälät ja jätehuolto eivät sellaisenaan takaa asiakastyytyväisyyttä, mutta niiden huono hoitaminen voi pilata muutoin hienosti järjestetyn tilaisuuden. Palvelutuotteiden, kuten tapahtumien ja tilaisuuksien markkinoinnissa pieniltä tuntuvien asioiden merkitystä ei pidä väheksyä. Palvelun käyttäjä määrittelee usein palvelun tason kokonaisuuden huonoimman osan mukaan.

Yritystapahtumat

Onnistuneen yritystilaisuuden suunnittelussa tulee kiinnittää huomiota myös WC -tiloihin ja siihen, että ne ovat tarpeeksi lähellä kävijöitä. Aina eivät yrityksen omat kiinteät WC-tilat riitä tai ne ovat liian kaukana eivätkä täytä määräyksiä.

Tutustu tarjoamiimme helposti siirreltäviin WC-vaihtoehtoihin.

Kemiallinen WC
Pisuaari

Ota yhteyttä

Ota-yhteytta_kuva

Yhteystiedot

Yhteystiedot
Ykkösvessat Oy
Puh. 0400 662 020
asiakaspalvelu@ykkosvessat.fi
www.ykkosvessat.fi