Kemiallinen WC

Kemiallinen WC  melkein kuin kuivakäymälä tai kompostikäymälä

Kemiallista WC:tä voidaan käyttää paikoissa, joissa ei ole viemäriinkytkentämahdollisuutta. Siinä missä kuivakäymälä ja kompostikäymälä sopivat mökkikäyttöön, kemiallisen WC:n käyttömahdollisuudet ovat monipuolisemmat. Kemiallinen WC onkin monesti ainut mahdollisuus niin festivaaleilla, erilaisissa tapahtumissa kuin työmailla.

Mikä tekee WC-huollosta onnistuneen?

Ykkösvessojen kemiallisen WC:n toimintaperiaate on yksinkertainen. Jätteet keräytyvät säiliöön, johon on lisätty hieman saniteettikemiaa sekä vettä. Säiliön täytyttyä huoltomies autoineen saapuu hoitamaan tyhjennyksen sekä tilojen pesun.

Kemialliseen WC-tilaan voidaan liittää erilaisia lisävarusteita, kuten käsienpesulaitteita, käsihuude- ja käsipyyhetelineitä sekä roskalaatikoita. Näillä varusteilla WC-tilan tasoa voidaan parantaa. Järjestämme myös pisuaarit miehille sekä omat WC-tilat invalideille.

Haluatko varmistaa yleisöllesi erityisen onnistuneen tapahtumaelämyksen? Jos tapahtumanjärjestäjä niin haluaa tai tapahtuman taso sitä vaatii, tarjoamme myös parempaa WC-varustelutasoa. WC-vuokraus on silloin järkevin ja helpoin ratkaisu. Tarjoamme myös laadukkaita ja toimivia vesi-WC -ratkaisuja.

Huomioi esteettömyys

Tilaisuuksissa tulisi aina pyrkiä ottamaan huomioon myös kävijät, jotka eivät voi nousta kynnyksellisiin WC -tiloihin. Meiltä saat myös normaalia kemiallista WC.tä isomman kemiallisen invalidi-WC:n. Kynnyksettömään invalidi-WC:hen pääsee helposti pyörätuolilla. WC:hen ei ole nousua, ja sisätilassa mahtuu hyvin pyörähtämään pyörätuolilla täyden ympyrän. Tilan pitkillä seinillä on käsikaiteet helpottamaan liikkumista sekä nousua istuimelta.

Ota yhteyttä

Ota-yhteytta_kuva


Yhteystiedot

Yhteystiedot
Ykkösvessat Oy
Puh. 0400 662 020
asiakaspalvelu@ykkosvessat.fi
www.ykkosvessat.fi