banner2

Pikkula WC -palvelut rakentajille ja remonttikohteisiin

Ykkösvessat Oy tarjoaa WC- huoltopalvelut remonttikohteisiin huoltoineen tai asiakkaan omahuoltona. Pikkulat ovat korkeahygieenisiä vessoja, jotka ovat valmistettu korkealaatuisesta muovista ja varustettu erittäin sileällä ja antibakteerisella WC-istuimella. Pikkula on helppo sijoittaa asuin- tai työtiloihin asukkaan tai työmiesten käyttöön. Pikkula on hajuton.

Helppo ja mukava käyttö

Pikkulaa voidaan käyttää kuin tavallistakin WC-istuinta. Pikkula vain ei tarvitse sähköä, juoksevaa vettä tai viemäriä. Käymälässä on manuaalinen vesipumppu altaan huuhtelemiseksi sekä ilmatiivispoistoaukko jätteelle. Pikkulassa tulee käyttää siihen tarkoitettua pehmeää WC -paperia, joka toimitetaan mukana.

Luonto- ja ympäristöystävällisyys

Pikkulassa käytettävät kemikaalit ovat ekologisesti puhtaita ja ympäristöturvallisia. Ne eivät myöskään aiheuta ihmisterveydelle haittoja. Pikkulan jätteitä voidaan kaataa kompostiin tai kaupunginviemäriin. Lisätietoja hoito-ohjeessa.

Huoltopalvelu

Ykkösvessat suosittelee huoltoa tehtäväksi kerran viikossa. Huoltomme tyhjentää jätesäiliön, pesee pinnat sekä täydentää kemikaalit, WC-paperin ja huuhteluvesisäiliön. Huollon jälkeen WC on heti käyttövalmis.

Ota yhteyttä!

Ota-yhteytta_kuva

Yhteystiedot

Yhteystiedot
Ykkösvessat Oy
Puh. 0400 662 020
asiakaspalvelu@ykkosvessat.fi
www.ykkosvessat.fi